top of page

Om Nordlysene: 

Mitt navn er Katarina, og det er jeg som lager alt du finner på denne siden. 

Jeg ønsker å lage lekre detaljer som setter prikken over i´en i et hvert hjem.

Jeg elsker gode dufter, og bruker lang tid på å få frem de perfekte duftene for å sette stemningen. 

Jeg leter hele tiden etter nye og spennende dufter, og interiørartiklene jeg lager vil hele tiden være i forandring. Hvert eneste produkt er derfor unikt, og jeg håper du vil finne noe du liker. 

Dersom du ønsker et produkt laget på en spesielt måte blir jeg kjempeglad om du tar kontakt. Jeg elsker å lage bestillinger etter ønsker slik at produktet blir akkurat slik som ønsket. Send meg en melding da vel! 

IMG_2776_edited.jpg

Ovalt fat laget på bestilling

Foto: @aunedesign

Vilkår og betingelser: 

Ved bestilling: 

Når du gjør en spesialbestilling er det viktig at du legger inn så detaljert beskrivelse som mulig så jeg får laget produktet slik som du ønsker. Etter at du har lagt inn en bestilling vil du motta en ordrebekreftelse på mail. Ta kontakt dersom det skulle være noe som ikke stemmer i ordrebekreftelsen.

Betaling: 

Jeg aksepterer credit / debit kort og vipps som betalingsmåte.

Frakt og retur: 

Så fort jeg mottar bestillingen din vil jeg starte produksjonen. Husk at det kan ta opp til 7 dager før produktet blir sendt dersom det må støpes. 

Varene sendes med Helthjem.no og Posten. Anslått leveringstid er 1-5 dager, avhengig av hvor du bor.

Siden enkelte produkter må produseres etter bestilling må det regnes 2-12 dager leveringstid totalt.

Ved retur må kjøper selv dekke kostnad for retur. 

Sending: 

Jeg pakker produktene godt inn slik at de ikke skal bli ødelagt under sending. Dersom det likevel skulle oppstå skade under frakt må du kontakte meg med en gang varen er mottatt. Ta kontakt på rodstol.design@gmail.com eller benytt kontaktskjema her.

Varer som er ødelagt under frakt vil bli erstattet. 

Alle varer blir grundig sjekket før de sendes, men skulle det likevel være feil eller mangel ved varen du har mottatt ber jeg deg ta kontakt samme dag du mottar pakken på rodstol.design@gmail.com, legg ved bilder av feilen. 

Angrerett: 

I Norge har man 14 dagers angrerett på alle kjøp gjort på nett. Dersom du angrer på et kjøp må varene returneres innen disse 14 dagene er gått, og varene må være i samme stand som da du mottok dem. Kjøper dekker utgift for frakt i retur, og er ansvarlig for å pakke produktene godt inn slik at de ikke blir skadet under frakt. 

Reklamasjon: 

Reklamasjon må mottas innen 2 måneder fra feil eller mangel er oppdaget. 

Det er svært viktig for meg at kundene mine får en god handleopplevelse, og jeg vil gjøre mitt ytterste for at du skal bli fornøyd. 

Ved spørsmål: 

Ta kontakt på rodstol.design@gmail.com , eller benytt kontaktskjema her.

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  600  eller www.forbrukertilsynet.no.

Jeg står ikke ansvarlig for skader påført produktet av kjøper.

Om bedriften: 

Navn: Rødstøl Design 

Organisasjonsnummer: 929 750 705

Kontakt: Bruk kontaktskjemaet under fanen "kontakt" 

IMG_9681.JPG

Duftlys laget med treveke som knitrer behagelig setter stemningen

IMG_0199.JPG

"Mamma Mia" 

bottom of page